Palvelut

Tarjoamme apua!

Miksi valitsisit meidät?

OIVA RATKAISU LYHYTAIKAISEEN TAI PROJEKTI LUONTEISEEN ASIANTUNTIJATARPEESEEN.

 

 

Olemme erittäin joustava ja luotettava kumppani materiaalien ja pinnoitusten suunnitteluun, sekä simulaatiotarpeen kartoittamiseen. Näin ollen olemme myös erittäin kustannustehokkaita. Hoidamme työmme hyvin ja nopeasti, emmekä myöskään laskuta muusta. Maksat vain siitä mitä tarvitset.

 

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja siksi sovitamme työmme sinun tarpeidesi mukaan. Jos tarvitset apua vain tunnin silloin ja toisen tällöin tai haluta toteuttaa pitkä kestoisen projektin. - Kumpikin käy meille.

MATERIAALIT

 

Oikean materiaalin ja pinnoitteen valitseminen on usein vaikeampaa, mitä aluksi oltiin ajateltu. Vaihtoehtoja on monia ja samoin ominaisuuksia. Asiantuntijamme osaavat auttaa valitsemaan juuri sen oikean materiaalin ja pinnoitteen vastaamaan tuotteesi vaatimuksia.

SIMULOINNIT

 

Simulaatioilla kyetään nopeuttamaan suunnitteluprosessia ja vähentämään fyysisten testien määrää. Simulaatio tarpeen kartoittaminen ja organisointi voi olla hankalaa. Me autamme sinua organisoimaan simulaatioita, sekä tulkitsemaan tuloksia ja antamaan parannusehdotuksia.

TESTAUS

 

Testaus kertoo loppujen lopuksi, miten tuotanto ja suunnittelu on onnistunut. Asiantuntijamme auttavat sinua mekaniikka testien suunnittelussa, toteuttamisessa ja ohjaamisessa. Teemme myös vaurioanalyysejä testatuille tai asiakkaan palauttamille tuotteille.

JOHTAMINEN

 

Uupuuko tiimistäsi projektijohtaja tai prosessien kehittäjä. Osaajamme auttavat sinua projektien suunnittelussa ja ohjaamisessa. Kuvaamme myös prosessinne ja kartoitamme kehitystarpeet.

PROTOVALMISTUS

 

Asia on olemassa vain jos sitä voi koskea, sanovat psykologit. Ainakin osittain tämä pitää varmasti paikkansa, koska fyysinen osa helpottaa asioiden hahmottamista. Protot antavat hyvän kuvan mitä ollaan tekemässä ja miltä tuote näyttää ja tuntuu. Mallinnamme tuotteestasi 3D-mallin ja valmistamme protot 3D-tulostimellamme tai muilla protovalmistus menetelmillä.

Soita meille:

(+358) 050 480 3297

Email:

info@matmast.com